Aşkın Volkan
2 yorum
-
MEHMET LATİF VRANA
Çok sevdiğimiz, yıllarca mesleğimize her yer ve zeminde hizmet eden Aşkın Volkan ağabeyimize Allahtan rahmet, ailesine sabırlar dilerim.
Oda toplantılarına her zaman gelir hasret giderir eski günleri konuşurduk. Sondaj ve daha sonra Üretimde TP ye hizmetleri olmuş; bize de çok emeği geçmiştir.
Sevecen halini unutmayacağım. -
VEYSİ ALYAMAÇ
Yıl 1970, tam da yarım asır önce… MTA nın Pasinler kampında 3. stajımı yapıyorum. Romanya dan aldığımız ve sonra TPAO ya devredilen ilk F-200/1 kulesini i monte ediyoruz. Kamp Şefimiz Aşkın Volkan. Çok sayıda Romen teknisyen de var. Her parçayı büyük itina ile monte ediyoruz. Kule 30 günde monte edilip sondaja başlıyor. Aşkın ağabeyimiz işin başında ve birlikte 45 gün unutulmaz bir staj yapıyorum.
Aşkın Ağabeyin anısına, yaşamımda geçen bu hatırayı paylaşmak istedim.
Vefatını duyunca çok üzüldüm. Kendisine, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.
Yorumla
Cevabı iptal etmek için buraya tıklayın
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
Aşkın Volkan
Değerli üyelerimiz,
TMMOB Petrol Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu olarak, 03.10.2020 tarihinde kaybettiğimiz 1969 MONT. HOCHSCHULE LEOBEN mezunu Aşkın Volkan'a Allah’tan rahmet, başta ailesi ve yakın dostları olmak üzere çalışma arkadaşlarına, PMO ailesine ve ülkemize başsağlığı diliyoruz.
PMO Yönetim Kurulu